vrijdag 8 december 2017

Blogmass 8 - Dramaqueen Teddy deel 2

Goed, ik heb jullie al verteld dat Teddy een dramaqueen kan zijn. Nou, momenteel lijkt het er op dat ze toch wel echt heel erg een dramaqueen is. Vandaag at ze opeens niet meer, zat een beetje zielig in een hoekje en wou eigenlijk niet echt meer iets doen. Nu had ik haar even uit de kooi gepakt, bleek haar buikje een beetje vies te zijn. Dus Teddy moest eraan geloven: ze moest in bad. Teddy is nog nooit in bad geweest, dus dit word leuk.

En nu het leukste deel van de dag: Teddy heeft dus een pesthekel aan water. Zegmaar zo erg dat ze er gewoon uitspringt en verwacht dat jij haar opvangt (wat de eerste keer dus maar net lukte).
Ze was er echt niet blij mee. Gelukkig is ze helemaal schoon en heb ik tevens wat vieze tenen schoon kunnen maken. Hierna was ze vooral boos dat ze nat was, en misschien ook wel omdat ik haar nat heb gemaakt.

Het badderen levert altijd wat stress op, iets wat cavia's graag oplossen met eten. Dus Teddy voorgesteld aan een stronk andijvie en ze was helemaal blij met haar eten.
Toen ze terug was in de kooi heeft ze ook nog lekker zitten eten, zelfs wat hooi. Nu ligt ze weer voor pampus, maar ze kan best moe zijn van haar zwemavontuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten