maandag 23 januari 2017

#MusicMonday: Cavy Corner Guinea Sanctuary

Oké, deze keer geen "normaal liedje", maar een liedje over cavia's! Ja, hebt een blog over cavia's of je hebt het niet... En ik heb het wel.

Ik ben op dit nummer gekomen door gewoon random wat rond te klikken op YouTube, tevens ook omdat ik een leuk liedje zocht voor iemands verjaardag. Ik kwam toen bij Parry Gripp terecht, die heeft een raar liedje over een kat die een verjaardagstaart likt.

Het was echt een raar nummer over die kat, door autoplay van YouTube kwam ik terecht op iets van een eenhoorn en in de "misschien vindt je dit ook leuk" kwam ik bij Cavy Corner Guinea Sanctuary. Het is een soort van promotienummer voor een asiel dat zich gespecialiseerd heeft op het gebied van cavia's. Eigenlijk is het dus een soort van Stichting Cavia, naar wat ik begrijp hebben ze ook hetzelfde doel, namelijk het redden van verwaarloosde, mishandelde en verlaten cavia's.

Ben je nou vet gemotiveerd om cavia's wat extra liefde te geven? Kijk dan op stichtingcavia.nl hoe je ze kan helpen.

Inmiddels zijn er wel meer mensen met cavia's die ook nog leuke filmpjes kunnen maken of kunnen zingen, ik zal eens kijken of ik ze een mooi plekje bij #MusicMonday kan geven.

Bonus: nom nom nomGeen opmerkingen:

Een reactie posten