woensdag 30 december 2015

Congres 2015

Handdoeken die bij Stichting Cavia zijn aangekomen
Goed nieuws! Ergens na tweede kerstdag zijn de handdoeken bij Stichting Cavia terecht gekomen. Dit betekend dus dat de cavia's daar eindelijk lekkere warme handdoeken hebben en dus gewoon kunnen knuffelen met handdoeken. (Ik meen mij nog twee cavia's te kunnen herinneren die erg veel van handdoeken en dekentjes houden...)
Ik ben blij dat ik wat voor die caafjes heb kunnen betekenen.

Momenteel zit ik op het Congres van de NJN, hard aan het werk met brainstormen voor het nieuwe hoofdbestuursfilmpje. Het thema is "NJN into the future". Super gaaf allemaal, alleen ja, wat voor kleding trek je aan naar het congres? Ik heb besloten om het bij accessoires te houden, dat was tenslotte veel makkelijker. Al een tijdje ben ik in het bezit van een ketting met de TARDIS van Dr. Who en een Dalek, dus die heb ik meegenomen.

Voor de mensen die niet weten wat een TARDIS is: Tardis staat voor Time And Relative Dimensions In Space en het is dus de tijdmachine van de Doctor. De TARDIS is in staat om verschillende vormen aan te nemen. Tijdens de serie Dr. Who is het voornamelijk een Police Box uit de jaren 60 in Engeland. Buiten dat de TARDIS een enorm gave uiterlijk heeft, is het ook nog eens groter aan de binnenkant dan aan de buitenkant. In de slotaflevering van Seizoen 5 omschrijft Amy Pond de TARDIS heel mooi. (bron: Wikipedi - TARDIS)

Verder had  ik ook Dalek bij me. De Daleks zijn de oudste vijanden van de Doctor. Het zijn een soort van machines vol met haat en willen eigenlijk vooral de mensheid en vooral de Doctor vernietigen. Daleks zijn moeilijk te vernietigen, kogels hebben niet veel nut op ze. Echter bestaan ze helemaal uit metaal, dus het beste kan je ze laten exploderen of elektrocuteren. Het bekenste wat de Daleks zeggen is "Exterminate!". (bron: Wikipedia - Dalek)Helaas had ik het tijdens het congres te druk om me bezig te houden met daleks, tardissen en doctors, ik moest nog opzoek naar 2 van de 6 hoofdbestuursleden, want ja, ik ga hoofdbestuur doen het komende jaar. Het was best wel een klus om mensen voorzichtig te overtuigen dat het super leuk is om in het hoofdbestuur te gaan. Het is gelukkig uiteindelijk gelukt om mensen te vinden die het hoofdbestuur in willen, dus we zijn compleet.

De overdacht was super spannend, maar is wel goed gegaan.

Nu nog wachten opdat ik ingewerkt kan worden en het echte werk kan gaan beginnen.

De caafjes en ik wensen jullie een gelukkig en cavia-achtig 2016!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten