zaterdag 6 februari 2016

HBV'en

Afgelopen woensdag was de NJN bij ons om te vergaderen. Nou was het niet zo'n ramp, omdat ik er zelf ook bij moest zijn. Nou was ik echt de hele dag druk in de weer met het klaar maken van mijn woonstudieslaapkeuken zodat er zes mensen in konden. En dat was niet niks, want zoals het altijd gaat met opruimen bij mij, maak ik er eerst een grotere chaos van en dan ruim ik het pas op. Ik moet zeggen, het verhoogd het opruim effect wel enorm! Eerst kon ik amper lopen in mijn kamer, het was echt springen van de ene vloerplek naar de andere, want echt overal lagen boeken, tassen, schoenen en kleding (zowel schone als vuile hoopjes). Na alles in de wasmachine of wasmand te gooien was ongeveer 80% van mijn vloer weer zichtbaar. Daarna heb ik mijn schoenen en tassen opgeruimd en toen had ik ongeveer mijn hele vloer tevoorschijn getoverd.

Nadat de vloer leeg was, kon ik gaan beginnen aan het zuigen, schoonmaken van oppervlakten waar veel stof op lag en al dat soort dingen. Het was aardig wat werk, maar alles was uiteindelijk op
tijd schoon!

Ik ben daarna wezen koken voor het HB (hoofdbestuur), wat wel leuk was, behalve dat ik wat had gemorst en het aanrecht, dat ik er vlak voor super schoon had gemaakt, weer vies werd. Het eten werd door iedereen lekker gevonden.

De cavia's waren best wel onder de indruk van mijn drukke bezigheid en ze lagen lekker te slapen tijdens de vergadering.


Natuurlijk kon ik het niet laten, dus had ze nog wel even geknuffeld. Helaas was het toch wel afleidend voor de rest van mijn mede-HB-ers. Dus ja, dan maar vergaderen zonder.

Ach ja, gelukkig heb ik nog genoeg tijd zonder de vergaderingen om de caafjes te knuffelen, dus ja. Ze krijgen echt wel genoeg aandacht.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten