zondag 5 april 2015

Vrolijk Pasen!


Het is weer zo ver, het moment van het jaar waarop er overal paaseieren zijn verstopt, er op Christelijke scholen wordt gezongen over het wederopstaan van de here Jezus. Ik denk zelf dat ik ook nog wel wat liedjes mee kan zingen, als ik eenmaal even heb kunnen luisteren (dankzij 8 jaar hetzelfde te moeten zingen...)

Dit is eigenlijk geen normaal weekend. Er waren geen paaseieren om te zoeken, geen cavia's om te knuffelen (ik zat bij mijn ouders), collecte lopen voor de Nederlandse Hartstichting en er was een drukte van jewelste door het internationale paastoernooi op de voetbalclub bij ons in de buurt.

Maar gelukkig heb ik het wel een beetje een speciaal weekend van gemaakt voor mezelf door bij een vriend koffie te gaan drinken (enkele moestuintjes meegenomen), collecte lopen, kerstchocolademousse met Pasen maken, korte fotoshoot met de caafjes gedaan en een beetje bondingtime met mijn broertje gehad (hij wou autorijden, dus had ik een lift naar mijn kamer gekregen) en daarnaast is ook de helft van de organisatie voor de menrit die ik met Frank ga maken morgen afgerond. Ik moet nog enkele details even op een rij zetten en nog wat mensen inlichten en dan is het verder alleen nog maar een lijstje maken met wat ik morgen moet meenemen en zo veel mogelijk al klaarzetten. Ik heb er echt zin in! Ik kijk eigenlijk al de hele week uit naar de menrit van morgen, dus ik denk dat het helemaal goed gaat komen. Het is alleen wel jammer dat door het weer het weiland wat nat is, dus de hoeven van Frank wat zacht zijn en ik niet de route kan rijden die ik in gedachten had. Het is een beetje spannend, maar ik ga het wel overleven.

Wat de fotoshoot met de cavia's betreft. Macy wil graag wel een beetje een model zijn, maar ze weet zich niet fotogeniek te gedragen. Mr. Lee daarintegen vindt het echt prachtig om gefotografeerd te worden en weet zich gelukkig ook fotogeniek te gedragen.Geniet van een paar foto's en tot de volgende blog!De foto's zijn gemaakt met mijn mobiel met een lage batterij (zoals wel vaker aan het einde van de dag) en daardoor soms een beetje wazig. Ik hoop het snel over te kunnen doen.

3 opmerkingen:

  1. Oh zalig is de paasvuren Zeg maar lunch :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is het toch heerlijk om met je huisdieren thuis te knuffelen en te spelen. Ik heb zelf ook een aantal knaagdieren. Ik ben dol op ze! https://www.dierengemak.nl/knaagdieren/

    BeantwoordenVerwijderen