woensdag 11 februari 2015

Even voorstellen: Macy, Mr. Lee and Me

Hallo! Leuk dat je op mijn blog hebt geklikt! Ik zal me even voorstellen: Ik ben Katinka, 22 jaar en woon op mezelf samen met de twee liefste, knuffeligste, ninja-achtige cavia's Macy en Mr. Lee. Ik studeer biologie en daarnaast knuffel ik als een gek met mijn verzorgpaardje Frank en natuurlijk mijn cavia's. Ook ben ik dol op Simsen (speel zowel Sims 2 (deze heb ik compleet) als Sims 3) en Zoo Tycoon 2 (helaas doet deze het niet volledig). Daarnaast vind ik het in elkaar naaien van dieren leuk en ga ik binnenkort beginnen aan een spoedcursus breien (gegeven door mijn moeder of mijn vader, moet nog even kijken welke ik kan strikken voor dit klusje) en wil ik ook gaan beginnen aan haken.

Als je denkt dat ik het nu al druk heb, heb je het mis. Naast mijn hobbys heb ik ook nog mijn bestuursfuncties bij de NJN, de Nationale Jeugdbond voor Natuurstudie, waar ik redac en kampsec ben bij de SJOC (plantenwerkgroep) en menvereniging de Paardengroep waar ik secretaris ben.

Maar even terug naar mijn cavia's.
Dit is Macy, inmiddels ongeveer 6 jaartjes jong, gladharige cavia, 3 kleurtje en ze denkt af en toe dat ze een goudvis is, maar dat maakt haar alleen maar schattiger en rent overal op af.

Macy - ©Foto gemaakt door Saphira Productions


Dit is Mr. Lee, inmiddels ongeveer 4 jaartjes jong, langharige, pluizige cavia, 3 kleurtjes en denkt af en enorm nieuwsgierig, maar wel terughoudend als hij nieuw terrein mag verkennen.
Mr. Lee - ©Foto gemaakt door Saphira Productions


Niet alleen mijn cavia's zijn belangrijk voor mij, maar ook mijn verzorgpaardje Frank. Frank is een Fries van 14 jaartjes jong, beleerd voor zowel de wagen als onder de man. Helaas vindt meneer het op- en afstappen niet zo leuk, waar ik hem zelden rij, maar als ik er een keer op zit, dan genieten we er beide enorm van. We houden wel van een beetje actie voor zowel de wagen als onder de man.

Frank - ©Foto Katinka
Tot zover het voorstel rondje en hopelijk tot de volgende blog!


3 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De algemene term is "onder de man" maar het is inderdaad wel weinig geƫmancipeerd, ondanks dat toch veel vrouwen paard rijden...

      Verwijderen